Workshops en cursussen

Graag geef ik interactieve workshops en cursussen die bijdragen aan het vergroten van jouw gezondheid en welzijn. Ik geef deze voor bedrijven, verenigingen, scholen of voor privé-groepen, en ze kunnen afgestemd worden op specifieke wensen.

Ben jij op zoek naar een workshop of cursus, neem dan graag contact met mij op via email vindbalans@gmail.com of telefonisch +31622987901. Ook als je op zoek bent naar meer verdieping. Kun je niet op geplande workshop en heb je wel interesse? Laat het mij weten, bij voldoende aanmeldingen worden nieuwe data gepland. Dat geldt ook voor workshops die al geweest zijn.

Scrol naar onderen voor diverse workshops en cursussen.

Workshop  Inzicht in je energievelden en je innerlijk kind

Wat kun je zelf doen om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ben je angstig of te gauw moe, of is je hoofd een wirwar van teveel prikkels?

Wat kun je doen om je levensenergie te harmoniseren en klachten te verminderen?

In deze workshop geef ik je inzicht in hoe het menselijk energieveld eruit ziet, jouw aura, chakra’s en energiebanen, en hoe je deze kunt beïnvloeden. Je aura beschermt je tegen invloeden van buitenaf, zoals een spamfilter voor een computer. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat je aura goed gesloten is.

Ook leg ik je uit wat je innerlijk kind is en waarom het belangrijk is als volwassene om met je innerlijke kind contact te maken.

 • Tips en oefeningen voor het genezen van je aura en andere energievelden in je lichaam
 • Meditatie waarin je contact maakt met je innerlijk kind
 • Oefeningen vanuit Shin Jyutsu en acupressuur om je levensenergie in het lichaam te harmoniseren; nuttig tegen veel klachten o.a. hartkloppingen, angst, overgangsklachten, emotionele problemen, voor goede nachtrust, tegen misselijkheid, verbeteren stoelgang, tegen menstruatiekramp, problemen met zicht, pijn op de borst en kortademigheid en meer
 • Je ontvangt een naslagwerk van deze workshop om thuis verder mee aan de slag te gaan

Wordt gepland na voldoende aanmeldingen.

Duur: 2,5 uur voor de prijs van € 55,- per persoon (inclusief koffie, thee, water en iets lekkers)

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar vindbalans@gmail.com met vermelding van je naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot en met 30 mei 2024. Je aanmelding is definitief na aanbetaling van € 20,- euro. Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 6 personen. Mocht de workshop niet doorgaan ontvang je natuurlijk je aanbetaling terug.

Vitale groet,

Christel Withoot-Scheffers

———————————————————————————————————–

Workshop Goede Start 2024, op 27 januari 2024

Wil jij je fitter gaan voelen, wil je afvallen, of wil je meer doen waar je blij van wordt? Dan is deze workshop misschien iets voor jou.

Met onder andere de volgende onderwerpen:

 • Waarom is je aarden belangrijk en hoe doe je dat?
 • Waarom is je grenzen aangeven belangrijk en hoe doe je dat?
 • Welk voedingspatroon past bij mij, intermittent fasting, koolhydraatarm(er) eten?
 • Gezond bewegen, kan ook zonder naar een sportschool te gaan.
 • Makkelijk toepasbare weetjes.

Deze workshop wordt gegeven op 27 januari 2024, aanvang 10.00 uur in de zaal van Centrum-Sangoma (Heerstraat Zuid 10 in Stein LB).

Duur: 2,5 uur voor een introductieprijs van € 45,- per persoon (inclusief koffie, thee, water en iets lekkers)

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar vindbalans@gmail.com met vermelding van je naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot 26 januari 2024. Je aanmelding is definitief na aanbetaling van € 20,- euro.

Vitale groet,

Christel Withoot-Scheffers

———————————————————————————————————–

Vanaf 2024 : Basic Master Cursus New Paradigm MDT (Shamballa). Na deze cursus is ook Teacher Basic Master Cursus New Paradigm MDT te volgen.

Deze cursus laat je kennismaken met het volledige spectrum van de New Paradigm MDT; energie aan het hele lichaam/geest/elektromagnetisch systeem van de deelnemer. Tijdens deze cursus gaat de deelnemer deze energieën daadwerkelijk voelen en ervaren, en maakt het op die manier mogelijk om eraan gewend te raken. Deze energieën hebben een krachtig en aardend effect en starten een proces van toelaten van meer balans en liefde. Vanaf het ervaren en de voltooiing van deze cursus blijven deze energieën, dag en nacht, continue door de deelnemer heen stromen. Dit ondersteunt de ontwikkeling naar balans en liefde. Hierdoor kan de persoon in staat zijn om de energie simpelweg door aanraking met anderen te delen. Elke deelnemer ontvangt uitsluitend dat wat voor hem of haar geschikt en perfect is.

Cursus inhoud:

De filosofie van New Paradigm MDT©
Theorie over ziekte en het emotionele lichaam
Theorie over het kanaliseren van energie
Hoe je energiesessies faciliteert
Gronden ter afronding van het energiewerk
Hoe jezelf te behandelen
Hoe anderen te behandelen
Hersenhelften balanceren
Antahkarana Activatie
Hands On Practice
Informatie over Chakra’s
Wat het Meesterschap betekent voor jou als individu
De verantwoordelijkheden van meesterschap
Hoe energetisch blokkaden te verwijderen bij anderen
Beoefenen van het faciliteren van energie
Contact houden met de New Paradigm organisatie
Vrijheid en grenzen bespreken
Incl . Officieel Certificaat en boek, lunch en drank.

Duur Basic Master cursus is 2 dagen (van 10.00-17.00 uur) en een terugkomafspraak (2,5 uur). Investering in jezelf: 250,00 euro.

Wil je na het volgen van Basic Master zelf cursus geven of meer zelfvertrouwen krijgen in de persoonlijke sessies die je aan anderen geeft, dan kun je de cursus Teacher Basic Master volgen.

Duur Teacher Basic Master cursus is 3 dagen ( van 10.00-17.00 uur) en een terugkomafspraak (2,5 uur). Investering in jezelf: 450,00 euro.

Heb je interesse in een van deze 2 cursussen, laat het me weten, dan plannen we samen geschikte data.

———————————————————————————————————–

Workshop Voeding en Leefstijl, holistisch bekeken, met o.a.:

 • Voorkomen gewichtstoename tijdens feestmaand december
 • Persoonlijk voeding en beweegadvies aan de hand van ingevuld dagboek
 • Weetjes om je weerstand te verhogen
 • Voeding bij nachtdienst
 • Intermittent fasting
 • Koolhydraatarm eten
 • Gezond bewegen
 • Makkelijk toepasbare tips, kies jouw 5 voor langdurig resultaat

Deze workshop wordt gegeven op 25 november 2023, aanvang 10.00 uur in de zaal van Centrum-Sangoma (Heerstraat Zuid 10 in Stein LB).

Duur: 2,5 uur voor een introductieprijs van € 45,- per persoon (inclusief koffie/thee/water)

Je kunt je aanmelden via deze link met vermelding van je naam en telefoonnummer. Je aanmelding is definitief na aanbetaling van € 20,- euro. Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 6 personen. Mocht de workshop niet doorgaan ontvang je natuurlijk je aanbetaling terug. Inschrijven kan tot en met 12 november 2023.

Vitale groet,

Christel Withoot-Scheffers