Er zijn diverse methodes in te zetten bij en voor

 • Burn-out
 • Extreme vermoeidheid
 • Depressie
 • Negatief zelfbeeld
 • Negatieve gedachten
 • Verleden niet kunnen loslaten
 • Klachten oorsprong eerdere levens
 • Slaapproblemen
 • Niet lekker in je vel
 • Trauma’s
 • Ontspanning
 • Hoofdpijn
 • Energetische blokkades
 • Stress
 • Angsten en pijnen
 • Onbekende klachten of niet-erkende klachten
 • Entiteiten in je lichaam, je energieveld of in je woonomgeving
 • Bewustzijnsverruiming
 • Spiritualiteit

Ik stel je vooraf vragen om je klacht, wens of vraag zo duidelijk mogelijk helder te krijgen. Bij ondergenoemde methodes worden indien wenselijk kristallen, remedies, spray’s en/of kaarten gebruikt ten gunste van het resultaat.

M.D.T. (Multi Dimensional Transformation)

De behandeling vindt energetisch in samenwerking met universele meesters via ‘handoplegging’ plaats. Je houdt gewoon je kleding aan. Aanraking is hierbij niet nodig, ik kan de handen boven je lichaam houden voor hetzelfde effect. Je ontvangt uitsluitend dat wat voor jou geschikt of perfect is. Ik geef jou tijdens de behandeling zuivere helende energie. Een behandeling voelt als een warme, verlichtende ervaring die rust, helende energie en helderheid geeft. Door deze harmoniserende werking wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd en geoptimaliseerd.

M.D.T. kan ook heel goed op afstand gegeven worden en werkt ook voor dieren. Een behandeling kan 24 uur tot een week nawerken.

Atlantis healing en remedies

De standaard Atlantis healing vindt zittend energetisch via ‘handoplegging’ plaats. Je houdt gewoon je kleding aan. Je ontvangt uitsluitend in samenwerking met Atlantis gidsen dat wat voor jou geschikt of perfect is. Deze behandeling heeft een helende werking met zuivere helende energie.

Een Atlantis healing waarbij je aura en energievelden in en om je lichaam worden gereinigd en geheeld vindt liggend plaats met in samenwerking met Atlantis gidsen en Atlantis remedies. Vooraf aan de behandeling en na de behandeling worden de energievelden gemeten. Indien nodig krijg je een buisje remedie mee naar huis om bij je te dragen of om in te nemen.

Er zijn meerdere aandachtsgebieden die te behandelen zijn met een Atlantis healing zoals energetische reiniging van je gewrichten en energetische lymfe drainage en meer.

Afhankelijk van welke behandeling je kiest wordt deze liggend of zittend uitgevoerd.

Een behandeling kan 24 uur tot een paar weken nawerken.

I.E.T. (Integrated Energy Therapy)

Een I.E.T. healing is een bijzonder krachtige methode waarmee je je leven op alle nivo’s kunt helen. Hier wordt energetisch in samenwerking met engelen via handoplegging gewerkt via het integratiekanaal. Door middel van dit kanaal wordt de energie van het celgeheugen van het lichaam in evenwicht gebracht. Tijdens de behandeling ontvang je uitleg over de energiestroom, en ontvangt je lichaam helende energie ter bevordering van het zelfhelend proces. I.E.T. helpt onder andere bij het loslaten van oude pijnen, frustraties, blokkades, trauma’s en negatieve gedachten die in het cellulaire geheugen opgeslagen zijn. Genoemde klachten kunnen ook hun oorsprong hebben in een vorig leven. Deze kunnen binnen deze behandeling ook worden aangepakt. Negatieve emoties en ervaringen worden tijdens de behandeling vervangen door hun positieve tegenhanger. I.E.T. Intermediate werkt op fysieke, emotionele, mentale en karmische aspecten. I.E.T. Advanced heeft een extra optie die is gericht op je zielendoel. Een behandeling kan 24 uur tot een week nawerken.

I.E.T. behandelingen kunnen ook aan dieren gegeven worden. Indien het echt onmogelijk is om live te behandelen kan een I.E.T. behandeling ook op afstand gegeven worden. Dan gelden dezelfde tarieven. Tijdens die behandeling hebben we contact via Teams, WhatsApp of Messenger beeldbellen. Belangrijk is dan dat je tijdens die behandeling rust, tijd en ruimte hebt om dat te doen.

Draken behandeling

Een drakenbehandeling wordt toegepast bij iemand die steeds tegen hetzelfde probleem aan loopt en niet verder komt in zijn leven. Ook als iemand beperkingen ervaart waardoor deze niet volledig in zijn kracht kan of mag staan. Tijdens deze behandeling wordt met behulp van remedies je Haralijn behandeld, van drakenpoort, sterrenpoort, zielenzetel (indaling ziel), drakenpunt, wezenster (doel op aarde) , dantien (krachtcentrum), tot aardester (traumapunt).

Kinesiologie

Ik gebruik de technieken van spiertesten, door zachte druk uit te oefenen op verschillende spieren. Kinesiologie is een holistische geneeswijze, het lichaam en de geest van de mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daardoor kun je met deze technieken antwoorden krijgen op veel vragen in relatie tot klachten. Bovengenoemde methoden of in combinatie met gebruik van remedies, celzouten of kristallen kan dan de zelfgenezing ondersteunen.

Entiteiten

Entiteiten kunnen in je lichaam, energievelden of woonomgeving je leven best ingrijpend beïnvloeden. Soms zijn ze er maar heb je er onbewust geen tot weinig last van. Als tijdens een van bovengenoemde behandelingen blijkt dat er een entiteit in je lichaam of energieveld zit wordt deze liefdevol verwijderd. Heb jij last van een entiteit of meerdere entiteiten in je woonomgeving kan die op afspraak liefdevol verwijderd worden. Entiteiten worden dan liefdevol in goddelijk licht geplaatst en naar hun goddelijke thuisbasis begeleid. Heb je terugkerend last van entiteiten, dan kan ik je handvaten aanreiken hoe je dit kunt voorkomen. Vaak worden ze door jezelf onbewust uitgenodigd om bij je te zijn of zien ze door een situatie een ingang omdat je aura niet goed gesloten is. Een gezonde aura werkt zoals een spamfilter bij je computer. Heb je daar last van dan is een Atlantis aura en energievelden behandeling aan te bevelen.

Note: wellicht ten overvloede wil ik opmerken dat alternatieve therapie geen vervanging is voor reguliere medische zorg. Als je ernstige of levensbedreigende aandoeningen hebt, dien je een arts te raadplegen. Ik ben geen arts.

Behandelingen geschieden altijd volledig gekleed.